Öppet hus och tisdag

Öppet hus i lördags var en riktig succe. Eleverna tyckte det var roligt och jag tyckte det var trevligt. Allt fungerade väldigt bra. Måndagen var vi sedan lediga och det var trevligt. Det tyckte vi alla.

Tisdag började vår vecka...läxor är glosor till torsdag samt nyheten till fredag. Det kommer antagligen en läxa till men kluringen är inte denna vecka. Fröken försov sig ordentligt och kom först kl. 09.00 men det gick bra i alla fall.

Dagen har varit ok i klassrummet. Det var stökigt och tjafsigt på killarnas idrott så nu stramar vi upp den. Vi startade upp Europaarbetet under flickornas idrottstimme med pojkarna  som tyckte det var trevligt. Jag kommer att ge ett omdöme om varje Europabok som görs. Välskrivet, snyggt och prydligt med innehållsförteckning och allt som hör till en bok. Spännande ansåg pojkarna. Vi hoppas att dom fortfarande tycker det vid nästa tillfälle. Maten idag var Kycklinggryta med ris till torkarnas stora fasa. Inte så lätt att torka ris från borden. Men det var gott.

Imorgon är det onsdag och vi startar med elevens val så nu kommer det att bli andra tider på onsdagarna. Änglarna slutar först kl. 14.40 imorgon. Men startar dagen med It och slöjd. Fröken är på möte uppe på kommunen och träffar dom först efter lunch.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0