S O M M A R L O V

Ja, nu är det sommarlov för Änglarna...

Jag tackar alla för året som gått. Det har varit upp och ned....verkligen. Men det har aldrig varit tråkigt.

Några av Änglarna ska flytta från oss och jag önskar dom all lycka i framtiden och finns på msn för den som behöver mig. En del av Änglarna träffar jag på måndag för att lämna en del sommararbete.

Jag önskar alla mina läsare en trevlig sommar och kommer inte att skriva i bloggen förrens till hösten då vi startar upp igen.

T R E V L I G  S O M M A R !

sista fyra dagarna

Ja, nu är vi inne på upploppet....eller Golden goal, eller ...... papperspåsar med...packa klassrummet (vi flyttar ner till stora byggnaden). OJ, oj bråttom bråttom... nej, det är det inte...vi hinner med ett bad...och det sker i morgon.
Badkläder med till imorgon alltså...
Inga läxor...en riktig slapparvecka.
Änglarna tittar på film och fröken gör klart de sista redovisningarna för Nationella Proven. Det här med papperslösa samhället. Något gick snett. Hur mycket enkäter och redovisningar som helst. Både hit och dit.
Mer under veckan...när jag hinner.

slutet närmar sig...

Inte en rad under hela veckan, I am sorry. Nu går det fort... Vi har haft en bra vecka och jag är klar med alla samtal utom två och dom sker nästa vecka. Det har varit bra samtal och att utöka tiden till 45 min/barn har varit en god erfarenhet. Inget stress. Det har funnits tid att se och samtala om varje elev i lugn och ro. Det blir nog 45 minuterssamtal för oss under år 6 också.

Vädret har inte varit det allra bästa och på vår avslutning nere på Ip var det ett riktigt rövarväder. Regnet fullständigt öste ner och vi var ordentligt blöta allihop. En av änglarna var genomblöt då han dessutom trillade i sjön. Han fick gå hem. Vi grillade och hade en bra förmiddag trots allt.

Vi ska ju flytta ner till stora byggnaden efter sommaren så jag vill att Änglarna har påsar med sig och gärna papperspåsar så det blir lätt för dom att flytta ner det som ska användas även i höst.

Idag fredag är våra flickor iväg och spelar skol-Dm på Östermalms Ip så det är bara pojkarna och två flickor här hos mig. Lugnt och skönt.

Jag ska försöka få in ett bad för änglarna under nästa vecka men det återkommer jag om.

Ha en bra helg önskar Änglarna och fröken

RSS 2.0