Dag 1 avklarad...

Oj oj! Vilket drag det var på skolan hela dagen igår. Full fart på Änglarna. Hur duktiga som helst. En del var inte tänkt på och fick lösas under brinnande turnering. Det var ok! Allt som allt en mycket lyckad dag.

Idag är det dag nummer 2 och alla är redan i full gång. Glada miner och dessutom ett ordentligt tillskott i klasskassan eftersom idrottsläraren kom och sa att vi skulle få 900:-/dag för att vi organiserat och genomfört turneringen. 1800:- som vi verkligen jobbat ihop till allesammans. Bra! Då har vi inte räknat färdigt det vi får in på försäljningen av det vi bakat osv. Två riktigt bra dagar. Eller egentligen flera riktigt bra dagar. Stensö-cupsarbetet har svetsat samman Änglarna och vi jobbar mot samma mål. En trevlig stämning och glada barn. Kan inte bli bättre.
Jo, kanske! Fröken behöver komma ihåg att informera vissa saker. Orientering på tisdag med matsäck. Först b-språk och sedan åker vi till Hellas. En nygammal elev kommer tillbaka och vi hälsar henne och familjen välkomna tillbaka. Flickan kommer på måndag och Änglarna är glada att hon återvänder till oss.

Imorgon är jag ledig och Änglarna har It-läraren. Dessutom har de idrott så idrottskläder är önskvärt i alla väskor. Det har varit lite si och så med den saken. Jag har två extraställ och de går åt varje vecka. Skärpning!

Jag hoppas och tror att det kommer att gå bra i eftermiddag och önskar er alla en trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0